BYGGFÖRETAG I RÖNNINGE
Letar du efter ett riktigt bra byggföretag står C. Sjögren Entreprenad högt i kurs. Jag, Christoffer Sjögren, utför totalentreprenad, markarbeten och kan till och med bistå dig när du ska ansöka om bygglov eller behöver kontakta kommun och myndigheter. Jag bedriver även fastighetsförvaltning när bostadsrättsföreningen är i behov av underhåll. Företaget sitter i Nykvarn och jag åtar mig uppdrag både i den nära omnejden och lite längre bort.
VÅRA USP:AR
  • 10 års erfarenhet av bygg och renovering.

  • För tre år sedan startade enskilt bolag och köpte in egen grävmaskin.

  • Idag bedrivs företaget i form av C.Sjögren entreprenad AB.

  • Inget projekt är för stort eller för litet.

  • Totalentreprenad inom bygg och markarbeten.

  • Etablerade samarbeten med underentreprenörer för att kunna erbjuda en totalentreprenad i allt från ritningar och bygglovsansökan till färdigt resultat.

 

EN KUNNIG HANTVERKARE NÄRA DIG

Jag började erbjuda mina tjänster under 2019 men har även erfarenhet sedan tidigare. Sedan starten på mitt byggföretag har det vuxit och berikat mig med erfarenhet från både stora och små projekt. Jag som snickare och hantverkare erbjuder alltid stor kunskap, precision och effektivitet till mina kunder och tar emot beställningar från både privat håll och från företag och föreningar.

ÖNSKAS HELENTREPRENAD?

Många av mina kunder kommer till mig för att låta mig sköta den totala entreprenaden, vilket innebär att projektet ligger i mina händer från A till Ö – från idé till slutförande. Oavsett hur stort eller litet du har tänkt att projektet kommer att vara kommer jag att visa mitt intresse. Detta hör till den allsidiga sidan av mitt byggföretag, och slutresultatet är naturligtvis det viktigaste för både dig och mig. Nybyggnationer eller renoveringar – jag lägger lika mycket energi och kompetens i båda. Med närheten till leverantörer kan jag dessutom erbjuda bra priser och garanti att du blir nöjd.

PRISVÄRDA TJÄNSTER MED HÖG KVALITÉT